sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Täällä taas

Nyt saa hiljaiselo riittää.
Elokuun alun jälkeen en ole ollut kiinnostunut missään määrin blogimaailmasta. Sain tarpeekseni ja olin lukematta ja kirjoittamatta tovin. En ole varma haluanko vieläkään sekaantua tähän ainakaan samaan tahtiin kuin aikaisemmin, mutta nyt tekee mieli vähän ilmoittaa itsestään.

Olen aloittanut viestinnän opiskelun ja uusi työpaikkakin on ollut jo kolme viikkoa ja jatko näyttää todella lupaavalta. Voin sanoa, että nyt näyttää valoistalta, vaikka 12h työpäivät meinaakin uuvuttaa jo kolmen viikon jälkeen. Yritän tässä löytää jonkun supermotivaattorin, niin että saan asenteeni kuntoon ja jaksan mitä vain liian lyhyillä yöunilla.

En tiedä vielä, mitä tässä blogissa tullaan näkemään tulevaisuudessa tai miten usein. Minulla on ollut tunne, että minun pitää selitellä kaikkea tänne laittamaan jostain syystä ihan hirvittävästi. Se selitys on varmaan ollut vain itseäni varten, mutta se saa nyt luvan loppua. Tästä tulee paikka, jossa itsekin viihdyn, enkä ota mitään paineita mistään.

Voi olla, että enää en jaksa edes laittaa tänne muuta kuin kuvia. Mutta toivottavasti nautitte niistä. Kuvat ovat olleet minulle viime aikoina ainoa itseni toteuttamisen keino - joskin huonolla menestyksellä, kun vuorokaudessa ei riitä aikaa edes syömiselle. Sen voisin luvata, että tulossa on tänä vuonna ehkäpä joulukalenteri, sillä olen sellaista väsäillyt jonkin aikaa. Aika näyttää!

Tässä hieman tunnelmia tältä päivältä:

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit :) Toivottavasti ainakin jotakin tulee kirjoiteltua tulevaisuudessakin.

    VastaaPoista
  2. Oi wau, hienoja kuvia! :)

    http://coloryourstylee.blogspot.com/

    VastaaPoista