tiistai 16. elokuuta 2011

I'm back!

Olen palannut elävien kirjoihin!

Kaksi viikko reissussa hurahti nopeammin, kuin uskaltaa edes ajatella. Kotiuduttua olenkin sitten sairastanut ja maannut viikon sängyn pohjalla tuijottamassa vanhoja Sinkkuelämiä ja ottanut kiinni sarjoja kahden viikon ajalta.

Reissussa tuli itkettyä, naurettua, kastuttua, poltettua itsensä, sairastuttua, ihastuttua, seikkailtua, katkeroiduttua ja paljon muuta, mitä voi tapahtua, kun elää 40 000 muun partiolaisen kanssa ulkomaailmasta eristäytyneenä kaksi viikkoa. Heitetään nyt rekvisiitaksi vaikkapa kuva ah niin ihanasta partiomuodista ylläni. Kauluspaidoissahan ei tosin ole mielestäni tällä hetkellä ensimmäistäkään vikaa.



Palasin kotiin tavallaan tyhjän päälle ja nyt eletään hetkiä, kun odotetaan elämässä tapahtuvaksi jotain todella mullistavaa tai sitten jumiudun kotiopiskelijaksi. Ilmoittauduin nimittäin juuri tänä aamuna Helsingin yliopiston avoimen yliopiston viestinnän perusopintoihin. Kohta pitää alkaa kääntää mieltä taas opiskeluasetuksille. Katsotaan mitä jännää tapahtuu vai tapahtuuko mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti