tiistai 17. toukokuuta 2011

Yhdet valkoiset kengät, kiitos!

Tänään huomasin, että olin saanut arvioinnit viimeisistäkin kouluhommista ja näin ollen taidan valmistua vajaan kolmen viikon päästä! Juhlavaate on ostettu jo aikoja sitten, mutta tänään iski sellainen ajatus, että pitäähän siihen olla asusteetkin! Tai no, ainakin kengät ois hyvä olla jalassa.

Eilen kaupungilla pyöriessä törmäsin ihastuttavaan helmipantaan ja siitä lähti idea helmikoruille ja valkoisille kengille. Noh, tänään olen todennut n. sadassa nettikaupassa, että ei ole olemassa valkoisia kenkiä, jotka mikä huolisin. Koska niissä pitää olla a) kunnon korot b) kunnon platform c) joku ihana yksityiskohta tai muoto, joka sanoo, että ne on minun kengät.

Muutamia esimerkkejä, joista tykkään vähän, mutta eivät edes hipelöi täydellisyyttä.

Yritän myöskin tässä koko ajan ajatella, että kenkiä olisi kiva käyttää vielä juhlien jälkeenkin ja jos niillä vois vielä vaikka kävelläkin. Okei, lista alkaa olla jo aika todella pitkä. Jos saisin loputtomasti rahaa ainoastaan näiden kenkien ostoon, tulos olisi luultavasti jotain tällaista.

Voisiko vaikkapa Alexander McQueen tulla suunnittelemaan mulle kengät haudan takaa? Jotain tosi överiä kiitos. Tai sitten on vaan taivuttava ja lähdettävä ihan oikeasti kiertelemään kauppoja...

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi toisessa kuvassa! *-* ja kieltämättä aika mielenkiintoset nuo kaks viimistä..

  VastaaPoista
 2. Olen edelleen noiden samaisten ihanuuksien (nuo toiset siis) kannalla.

  VastaaPoista
 3. ida ja Anttis: Joo oon kyllä samaa mieltä, että ne on aika ihanat ne toiset, mutta ei yhtään mua.. :/

  VastaaPoista
 4. Näin "blogituntemisen" perusteella sanoisin, että sinun tyyliisi sopisivat nuo ensimmäiset. Upeita kyllä ovat kaikki.

  Äh, itse olen menossa vain vieraaksi, mutten ole uhrannut kyllä ajatustakaan koko asuun vielä. Auts.

  VastaaPoista