lauantai 11. joulukuuta 2010

Lumikinosten keskeltä

Huhhei. Vihdoin vähän jotain täältäkin suunnalta. Viikko on ollut melkoinen kaikkine muutoksineen ja uuteen työpaikkaan totutellessa onkin ollut paljon ihmeteltävää. Samalla on tullut tutustuttua, mitä kaikkea kodin ympäristöstä löytyy ja tietenkin wowin uuden lisäosan myötä aikaa on saattanut kulua senkin parissa jonkin verran...

Muutamia tunnelmallisia kuvia itsenäisyyspäivältä. Samalla vilauttelen juuri muutettua kotia :)


Sekä pari viime päivää ihastuttaneet eBay-saappani, jotka ovat olleet pelastus aamuihin, kun yrittää kahlata polvia myöten hangessa töihin. Herttoniemessä ei ilmeisesti vielä tunneta aura-autoja.. Näissä on maailman lämpimin karvavuori ja hintaa oli huimat 12 puntaa.


Sen lisäksi, että niistä saa tollaiset klassiset kivat nauhakengät, niihin voi lisätä myös tollasen solkisysteemin ihan fiiliksen ja asun mukaan. Tuon varren saisi vielä taitettua niin, että kaunis karvavuorikin tulisi näkyviin, mutta silleen ei oo tullu vielä kokeiltua.


Vielä kuva minun naparetkivarustuksesta, kun aamuisin lähden uhmaamaan lunta ja jäätä.


Niin ja vielä yksi pyyntö! Olis kiva, jos kävisitte vaikka kommenttiboksiin heittämässä ideoita ja toiveita, mitä haluaisitte täältä lukea. Nyt, kun kouluprojekteja ei juurikaan ole esitellä, työjutuista en vielä tiedä ja aika on kortilla, niin pitää yrittää vähän priorisoida. Haluan kirjottaa tänne sellasia juttuja, joita jaksatte lukea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti