tiistai 21. syyskuuta 2010

Päättämättömyyden vaikeutta

Luulen, että varmaan jokainen nainen tässä maailmassa etsii kerran elämässään täydellistä mustaa käsilaukkua. Ja niin teen minäkin. On todettava vain se fakta, että a) musta väri nyt vain sopii kaiken kanssa b) ihminen tarvitsee laukun, jota käyttää lähes päivittäin esimerkiksi töissä/koulussa eli kaiken kanssa.

Tervetuloa siis minun matkalleni tähän taistoon, jota niin monet muutkin ovat käyneet.

Aloitetaan vaikka kriteereistä, joita laukun tulisi täyttää:

-musta
-nahkaa

Ei kuulosta edes kovin pahalta tähän mennessä?

-tilava (kansiolle, varakengille, sateenvarjolle, kameralle ja kaikelle sälälle)

Se antaakin jo haastetta, ettei tarvitse kantaa mukanaa jääkiekkokassia.

-kaunis (eli minun silmääni miellyttävä design, joka tarkoittaa aika yksinkertaista muotokieltä)

Ja siinähän se ongelma sitten syvimmillään piileekin. Kaipasin jotain todella rentoa ja yksinkertaista pussukkamaisuutta tai sitten jotain päinvastaista salkkumaisuutta. Tiedän, kumpaa haluan, kun Se Oikea tulee kohdalle.

Sitten tulee se kaikkein vaativista vaativin kohta:

-kohtuullinen hinta

En ole valmis maksamaan edes maailman parhaasta laukusta päätä huimaavia summia. En vain ole ihminen, joka kuluttaa puolen vuoden opintotuet yhtään mihinkään yksittäiseen asiaan. En edes laukkuun. Olen valmis ottamaan myös käytetyn laukun, jos se on hyvässä kunnossa. Ebaystä on koluttu n. 2000 erilaista laukkua ja niistä silmää miellytti 2. Toista ei toimitettu Suomeen... Toista harkitsen vielä.

Kaikkiaan tämä pohdinta taitaa riittää tältä illalta. Seuraavaksi kaadan niskaanne ison kansan kuvia laukuista, joissa kaikissa on jotain vikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti