perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ja joku toinen varmaan tahtois olla tässä mun tilalla

Päivät on kuluneet verkkaiseen ja olen vain nauttinut päivistä. Lähinnä tekemättä mitään. Olen sitä mieltä, että kesälomalla ei ole pakko panostaa ulkonäköönsä. Siinä syy miksi olette nähneet kuviani niin vähän viime aikoina.

Eilen tylsyyksissäni laitoin kynteni kuntoon pitkästä aikaa ja keksinkin kuvata teille sitten vaikka niitä.


Oranssinpunainen lakka tarttui tässä eräänä päivänä Seppälästä mukaan, kun en omista ainuttakaan edes punaiseen vivahtavaa kynsilakkaa. Väri näyttää välillä punaiselta ja toisenlaista taustaa vasten ihan oranssilta. Mukavaa minusta se.

Muistin myös, että kävin pari viikkoa sitten kampaajalla! Ilosaarirock-kuvista ei ehkä saanut kunnolla selvää uudesta leikkauksesta, joten ajattelin senkin aikani kuluksi kuvata ihan kunnolla. Tai vähemmän kunnolla, kun en jaksa näyttää hyvältä.


Istuessani kampaajan tuoliin sanoin kampaajalle, että tee mitä haluat, kunhan se on radikaalisti lyhyempi kuin aikaisempi retkuni. Niinpä hän sitten päätti, että minulle käy toiselta puolelta pitempi tukka (josta olenkin salaa haaveillut). Vielä, kun saisi toisen puolen kasvamaan vähän ja seuraavaksi varmaan leikkautan toisen puolen vielä lyhyemmäksi. Väristä en luovu. Nyt, kun löysin keinon pitää punainen punaisena, se saa olla ja pysyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti