maanantai 14. kesäkuuta 2010

Shoes is the shoes

Olen tässä haaveillut ja katsellut vähän sillä silmällä jotain hieman asenteellisempia kesäkenkiä, joilla olisi hyvä kävellä. Koska on kyse minusta, kengät olisivat toki mustat ja niissä pitää olla korkoa. Yleensä kiilakorko on kiva kesäkorko ja jostain syystä kuvittelen myös, että niillä on parempi kävellä. Nyt sitten on sattunut silmiin muutamia kaunokaisia, joilla saattaisi olla potentiaalia päästä kenkäkaappiini.


Nämä DinSkon kivat sattui silmään viikonloppuna, kun kuljin liikkeen ohi ja kävin vähän hiplailemassakin kyseisiä yksilöitä. Hinta 49,90 ei välttämättä edes kirpaisisi niin pahasti. Ainut asia, joka mietityttää tuo ohut pohja, jossa ei ole platformia ollenkaan. Tuleeko siitä jalat kipeäksi? Asennetta näistä ainakin löytyisi.

Näissä kiiloissa on ratkaistu minusta ihan onnistuneesti peeptoe-kenkien ongelma. Suomen kesässä kun nilkkureita on vähän turhan lämmin käyttää ja välivuodenaikoina varpaat kastuu moisissa. Verkkokangas tuo kivat vibat ja nämä ovatkin suosikkini tällä hetkellä. Bongasin nämä jo viime kuussa Ellestä ja ovat Biancon kengät 59e.

Sitten vielä hauskuutukseksi Finnish Design Shopissa myytävät Onni - Woodpecker -kengät, joissa on todella hauskasti aseteltu nauhojen paikat. Näitä saa myös puun värisinä ja nahkanauhoilla. Hintaa näillä kuitenkin on 129e.

Mitkäs oli teidän suosikit näistä kiiloista vai onko vielä parempia ehdotuksia?


2 kommenttia:

  1. Miten musta tuntuu, että nuo alimmaiset olisivat helvetilliset puettavat? Ei kannata kiireessä survoa jalkaan :D

    VastaaPoista
  2. Anttis: Haha! Voihan se olla niinkin :D Ehkä mun budjetti ei anna periksi 129 euron kenkiä kuitenkaan...

    VastaaPoista