tiistai 14. huhtikuuta 2009

Lintuja ja kotihommia

Päivä hurahti taas johonkin ties minne. Töissä oli koko ajan niin paljon tekemistä, että olin ihan kauhuissani, kun radiossa sanottiin kellon olevan jo kaksi. Noh, töiden jälkeen olikin hyvä kipittää kaupan kautta kotiin ja tiskaamaan. Astiakaapissa ei ollut AINUTTAKAAN puhdasta astiaa, joten urakkaa riitti. Heti perään olin päättänyt "tekaista" syntymäpäiväkakun äidille. Siihen tuli mm. Maraboun minttu-krokanttia.

Se sisältää myös mansikoita, kermavaahtoa, tuorejuustoa ja vahvaa kahvia. Lopputulos oli kuitenkin niin rupuisen näköinen rumassa kipposessaan, että jätän sen tällä kertaa esittelemättä. Huomenna kuulette makuarviot... Ja jos on oikein hyvää niin voin vinkata tännekin reseptin! Se löytyy myös uusimmasta Maku-lehdestä ja nimeltään taisi olla mansikka-minttusuklaakakku (mielikuvituksellista). Idea on kuitenkin siinä, että kakku täytetään heti ja annetaan maustua kermoineen päivineen viileässä yön yli.

Käytiin tänään myös joen rannassa ihailemassa joutsenia ja pääsin testaamaan rockserin tuhoutuneet-osaston anorakkiani ja pääsipä vihreät haitkin ulkoilemaan, kun siellä oli niin märkää.


Se on kylläkin sorsa eikä joutsen. Ne pirulaiset oli vastarannalla niin en saanut kunnon kuvaa. Mutta ompahan sorsan perse!

ps. Nuo alempana olevat 17 punnan asoksen kengät lähti tilaukseen...

1 kommentti:

  1. Sinä tilasit ne kengät..olen niin kade! Ja kakku kuulostaa namilta!

    VastaaPoista